Pakjespiet boeken!

Een ervaren Piet in de regio WoerdenBeschikbaar in:
Helaas, deze Zwarte Piet op dit moment niet beschikbaar.

Belangrijke informatie

Wilt uw graag ook een van de vele pakjespieten die Sinterklaas heeft bij Uw thuis, dan kan dat bij deze. Ik ben dus Pakjespiet 98 en ik kom heel graag bij Uw thuis een bezoekje brengen het wordt een bezoek om nooit te
vergeten.

Als U in Woerden woont worden er geen reiskosten gerekend. Buiten Woerden natuurlijk wel bij reiskosten staat wat er gerekend word per kilometer.

Wat bij mij mogelijk is als optie is dat ik voor de kinderen een chocoladeletter meeneem hier wordt dan wel iets voor gerekend maar ze zijn wel netjes ingepakt, of dat ik de zak met cadeaus mee naar binnen neem.
Zelfs een tweede zwarte piet is mogelijk. Alles is bespreekbaar met mij zelfs over de prijs valt te praten dat is geen enkel probleem we komen altijd tot een mooie oplossing.

Sinterklaas heeft natuurlijk het grote boek waar van alles over de kinderen in staat, ik heb ook een boek, het grote pakjes boek. Hier in staan dan dingen over de kinderen vermeld. Hier bij voeg ik bijvoorbeeld ook plaatjes van de hobby’s toe of van hun sport die ze doen, dit allemaal om er een leuk verhaal van te maken en het houd de kinderen ook leuk bezig deze pagina mogen de kinderen aan het eind van mijn bezoek hebben. Is leuk voor in hun plakboek deze pagina zit bij de prijs inbegrepen net zo als het strooigoed.

2 Zwarte Piet(en) per huisbezoek

15 minuten per huisbezoek

25,00 euro per huisbezoek (richtprijs)

Wij rekenen geen reiskosten

Wij komen zonder Sinterklaas
Volg Huur een Zwarte Piet op Facebook of Twitter