Referenties over huureenzwartepiet.nl

huureenzwartepiet.nl heeft voor u een overzicht van referenties waar we zijn geweest. Dit moet u een duidelijk beeld geven van de kwaliteit van de Zwarte Pieten. De referenties zijn NIET zelf verzonnen en zijn allemaal op mail aanwezig.



2013 Christelijke Hogeschool Windesheim

Maandag 2 december heeft zwarte piet de leden van personeelsvereniging ONIOW verrast. Piet deed haar werk op een leuke en spontane manier. De presentjes werden op een leuke manier overhandigd. De collega’s gaven leuke reacties en waren zeer tevreden. Ook het outfit van piet was leuk en een keer wat anders dan een 'gewone' zwarte piet. Absoluut een aanrader! Helaas zijn er geen foto's genomen.



2013 van Tilburg Installatietechniek

Zondagochtend 17 november kwamen drie zwarte pieten een bezoekje brengen aan ons bedrijf. Enkele weken ervoor even bij elkaar gezeten om de wensen door te spreken, vanaf deze tijd hebben we er niets meer aan hoeven doen. De pieten hadden van alles voorbereid, de 32 kinderen vonden het geweldig! Heel goed georganiseerd, voor ons zeker voor herhaling vatbaar!
Een geheel verzorgde middag bij Van Tilburg installatietechniek door huureenzwartepiet.nl



2012 veel gezinnen blij

In 2012 zijn er weer veel Zwarte Pieten via Huur een Zwarte Piet het land in geweest om bezoeken bij gezinnen en bedrijven af te leggen. Dit doen de Zwarte Pieten ieder jaar met veel plezier en dat resulteert in leuke bezoeken:



2010 en 2011 ook succesvol

In 2010 en 2011 heeft huureenzwartepiet.nl ook weer succesvolle huisbezoeken afgelegd. Hier zijn helaas geen foto's of referenties van.



Imca Cuijk - 5 december 2009


Kei en kei bedankt voor jullie bezoekje bij ons op de Buizerdhorst.
Sanne heeft volop genoten van jullie bezoek.
Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

Nogmaals kei bedankt, Roel, Imca,Davie,Mike maar vooral een hele dikke kus van Sanne!

De Zwarte Pieten op huisbezoek bij Sanne



Marguerite Groet-Sneep Cuijk - 5 december 2008

Hoi Mark,

De kinderen hebben het erg leuk gevonden. Vooral Lieve hebben jullie op de goede manierbenaderd, het was tot onze grote verrassing dat ze zonder problemen bij jou op schoot wilde en ook nog even bleef zitten. Verder vond ik dat jullie je goed ingelezen hebben in de informatie die ik jullie had gegeven, wij twijfelen er nu zelf aan of Ruben inderdaad niet meer geloofd.

Groet, Marguerite

De Zwarte Pieten op huisbezoek bij Familie Groet



Bianca Konings St.Hubert - 5 december 2007

5 december 2007, het was regen weer maar toch kwamen er twee zwarte pieten bij ons in huis. Nou en dat was toch wel helemaal het einde voor de kids!!
De 2 pieten waren super leuk en erg enthousiast. Ze bleven leuk liedjes zingen cadeautjes uitpakken en natuurlijk dansen. De kinderen vonden het echt helemaal geweldig. Ik heb mijn 3 kinderen nog lange tijd gehoord over die twee leuke pieten, voor ons is het zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar.

Groetjes Bianca Konings St.Hubert

De Zwarte Pieten op huisbezoek bij Familie Konings





Christa Leurs - 5 december 2007

"Het was hartstikke leuk, bedankt voor de leuke avond, het heeft veel indruk gemaakt, zeker bij Leo (jr)".



Alex en Pauline van Nistelrooij - 5 december 2007

"Lieve Zwarte Pieten, het was een gezellig bezoek. Bedankt voor het snel inplannen van het bezoek. Daan en Fleur waren zeer verrast met jullie bezoek."

De Zwarte Pieten op huisbezoek bij Alex en Pauline



Ramona Bloemberg - 28 november 2007

Rond SInterklaas hebben wij voor kinderen van collega's een Sinterklaasmiddag georganiseerd.
Er zijn eerst twee pieten gekomen om de boel op te warmen voordat Sint met zijn hoofdPiet kwam. Dat ging hartstikke goed; aanvankelijk was aan ze doorgegeven dat ze alleen in de winkel hoefden te lopen. Maar uiteindelijk hebben ze een flitsende middag in elkaar geļmproviseerd.
Kinderen hebben zelfs gejumped en waren onder de indruk van een skate boardende Piet! Al met al een leuke en stiekum toch spannende middag voor de kinderen.



Anita Blonk - 5 december 2006

Hallo Mark, De kinderen vonden het geweldig. Stef en Fleur konden niet wachten om het op school te vertellen dat zwarte piet was geweest. En Alina heeft het tegen iedereen verteld. We hebben hele leuke foto's die zal ik je binnenkort even mailen. We hebben de film de volgende dag bekeken en het was hartstikke leuk, dat vonden opa en oma ook, eigenlijk iedereen wel. We waren zeer tevreden en we zullen het zeker doorgeven! Groetjes Anita.



Henri van Doorn - 2 december 2006

Hoi Mark, De kinders vonden het super! Groetjes Henri