Wie is Huur een Zwarte Piet

Huur een Zwarte Piet is een online platform voor het vinden van de beste Zwarte Pieten in Nederland. De website is onderdeel van timotheusweb.nl.De geschiedenis

In 2006 bedacht oprichter en eigenaar Mark Bovenkerk dat er in Nederland behoefte is aan een eenvoudig platform voor het vinden van een goede Zwarte Piet voor huisbezoeken in Nederland. Op dat moment had Mark samen met zijn partner al vele jaren ervaring als Zwarte Piet in Cuijk tijdens de jaarlijkse intocht. Huisbezoeken werden toen gedaan naast Zwarte Piet spelen tijdens koopavonden en koopzaterdagen in het centrum.

Vanaf 2008 staan er op de website meerdere Zwarte Pieten uit verschillende regio's in Nederland. Het continue door ontwikkelen van de website zorgt er voor dat particulieren eenvoudig een Zwarte Piet kunnen contacten voor de mogelijkheden voor een huisbezoek.

Vanaf 2011 staat er een vaste basis aan Zwarte Pieten jaarlijks op de website beschikbaar. Dit zijn Zwarte Pieten met vele jaren ervaring en verschillende manieren van Zwarte Pieten.Huur een Zwarte Piet anno nu

Sinds 2013 is Huur een Zwarte Piet officieel ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel. Door het verder professionaliseren van de diensten en kennis wordt getracht een betere kwaliteit te kunnen leveren. Kwaliteit staat namelijk hoog in het vaandel. Er worden dan ook jaarlijks veel controles uitgevoerd op het plaatsvinden van een bezoek.