Sint-Nicolaas en het Zwarte Pieten team boeken!

Enthousiaste, gezellige, ervaren Pieten komen met een professionele Sint-Nicolaas graag bij jullie op bezoek!Werkgebied

Beschikbaar in:

Neem contact op:

Neem vrijblijvend contact op met Sint-Nicolaas en het Zwarte Pieten team.
Let bij het gebruik van Hotmail op dat e-mails vaak in de spambox terecht komen.

Belangrijke informatie

WIE ZIJN WIJ?
Al geruim tien jaar zijn wij trouw aan de prachtige legende van Sint-Nicolaas & Zijn Pieten, wij willen deze prachtige legende dan ook doorgeven aan de volgende generaties, met een memorabel bezoek. Onze Sint-Nicolaas is een zeer ervaren lieve, nette en professionele Sinterklaas. De Pieten zijn nette, lieve, en professionele Pieten en zijn getraind in EHBO.

ONZE KENNIS & ERVARING
Het gehele team beschikt over de kennis van het autistisch spectrum (autisme), ADHD, dyslexie en hebben veel geduld en ervaring met angstige kinderen en/of kleinere kinderen. Wij hebben ook kennis met stervensbegeleiding. Wij hebben vele prachtige ervaringen gehad o.a. met intochten,, verjaardagsfeesten, het bezoeken van verschillende basisscholen en natuurlijk alle geweldige gezellige tientallen huisbezoeken!

HET BEZOEK
Elk bezoek kunnen wij aanpassen aan de wensen van u. Hierbij kunt u denken aan het meenemen van de cadeau’s vanaf een afgesproken plek, uit het grote boek voorlezen, of wat u maar voor ogen heeft. In overleg is bijna alles mogelijk. Voor mensen onder de armoedegrens, en/of uitzonderlijke situaties hebben wij een speciale prijs. Ons bezoek kan helaas niet worden geboekt zonder Sint-Nicolaas, dit ivm de complexe logistieke planning van de vele locaties.

DE PRIJS
De prijs voor een huisbezoek van twee Pieten en Sinterklaas (30 minuten) is 55 euro (dit is inclusief benzinekosten, rijkosten, btw) Ook krijgt iedereen een grote hand vol pepernoten p.p. Een langer bezoek is ook mogelijk, de prijs is dan in overleg.

WAAR KOMEN WIJ?
Wij komen in: Amsterdam en omstreken (hieronder vallen de omgevingen Haarlem, Zaandam, Purmerend, Amstelveen, Oudekerk a/d Amstel, Baambrugge, Abcoude, Zwanenburg, Halfweg e.d.)
Wij hopen bij jullie te mogen langskomen voor een onvergetelijke Sinterklaasfeest en heerlijke Pepernoten! Wij wensen jullie alvast een mooie Sinterklaastijd!

Met immer sierlijke groet,
De Planning-Piet Timo

Ps. Zoals reeds u wetenswaardig is, is het ons ook niet ontgaan, de discussie over Zwarte Piet. Wij staan hierin neutraal, juist omdat wij iedereen een geweldig feest willen geven. Wij volgen dan ook de ontwikkelingen per jaar aan de hand van het Sinterklaasjournaal en passen ons zonodig aan. Zoals alle jaren zijn wij ook dit jaar Caribisch bruine Pieten. Wij dragen geen oorbellen, en hebben geen extreem rode lippen.

2 Zwarte Piet(en) per huisbezoek

30 minuten per huisbezoek

55,00 euro per huisbezoek (richtprijs)

Wij rekenen geen reiskosten

Wij komen met Sinterklaas
Volg Huur een Zwarte Piet op Facebook of Twitter