Algemene voorwaarden


Huur een Zwarte Piet is onderdeel van Studio DC. Het doel is om Nederland ieder jaar te kunnen laten genieten van de Sinterklaasperiode door de beste Zwarte Pieten beschikbaar te stellen in diverse regio’s.

Data gebruik
De ingevoerde gegevens wordt alleen gebruikt om de aanvrager te verbinden met onze aanwezige en beschikbare Zwarte Pieten. De data wordt minimaal voor één jaar vast gelegd en gebruikt voor analytische doeleinden. Informatie wordt nooit uitgewisseld met derden met uitzondering van de betrokken Zwarte Piet of de aanvrager zelf. Het opslaan is nodig om mogelijke verwarring of onduidelijkheden bij aanvragers of Zwarte Pieten op te kunnen lossen via onze klantenservice.

Verantwoordelijkheid
Na het invullen van een aanvraag ligt de verantwoordelijkheid bij de Zwarte Piet. Huur een Zwarte Piet houdt alles bij om de aanvrager en de Zwarte Piet te kunnen ondersteunen. Na het “boeken” van een Zwarte Piet is huureenzwartepiet.nl niet verantwoordelijk te stellen over de kwaliteit van het huisbezoek. Wij streven er echter wel na dat de bezoeken zo professioneel mogelijk worden uitgevoerd. U kunt als aanvrager altijd een klacht indienen zodat wij de desbetreffende Zwarte Piet hier op aan kunnen spreken.

Veiligheid boven alles
Omdat wij uw privacy waarderen gaat veiligheid boven alles. Zo hebben wij een SSL certificaat op de website om de data encrypt te versturen en op te slaan. Ook proberen wij er voor te zorgen dat onze site altijd up to date is met de laatste versies. Helaas kunnen we natuurlijk alles voorkomen. Huureenzwartepiet.nl kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele lekken en of verspreiding van data. Beperk het delen van gegevens daarom tot het minimale bij een aanvraag. Verdere informatie kan altijd gedeeld worden wanneer een aanvraag verzekerd is van een bezoek.

Mochten er onverhoopt vragen zijn mail dan naar info@huureenzwartepiet.nl.Volg Huur een Zwarte Piet op Facebook of Twitter