Algemene voorwaarden

Foto gebruik

De foto's die op huureenzwartepiet.nl worden gebruikt zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn/blijven eigendom van huureenzwartepiet.nl. Foto's mogen niet zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden voor welke doeleind dan ook.Copyrights

Op de content van de website berusten copyrightsBoeking aanvraag

Het indienen van een aanvraag geschied zonder verdere verplichtingen. Huureenzwartepiet.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld over aanvragen en fouten. Ook biedt huureenzwartepiet.nl geen garantie over de kwaliteit van de zwarte pieten die vermeld staan op de website.

Heeft u desondanks toch klachten of vragen help ons om de pietenkwaliteit te verbeteren en neem contact met ons op via klantenservice@huureenzwartepiet.nl.Rechten Zwarte Piet

Een Zwarte Piet die in het systeem van huureenzwartepiet.nl staat doet altijd zijn best om op tijd te reageren op aanvragen. Desondanks kan het altijd gebeuren dat er een aanvraag vertraagd beantwoord wordt. Ook is het mogelijk dat een aanvraag in de spambox terecht kan komen.

De Zwarte Pieten hebben de plicht om te reageren op een aanvraag. Daarnaast hebben zij ook het recht om een aanvraag te weigeren. Dit besluit neemt een Zwarte Piet zelf. Huureenzwartepiet.nl is hier op geen enkele wijze aansprakelijk voor.