Aanmelden als Zwarte Piet om Zwarte Piet te spelen

Vorm met ons de grootste Zwarte Pieten familie en meld je daarom snel aan. In 2011 is bijna 70% van de aanvragen omgezet in een boeking! Ruim 400 geslaagde boekingen via de site!


Zwarte Pieten gezocht

Wij zijn op zoek naar kwalitatieve Zwarte Pieten voor tijdens de sinterklaasdagen. Ben jij beschikbaar als Zwarte Piet? Kan je wel een extra boeking gebruiken? Vraag dan een lidmaatschap aan op de grootste Zwarte Pieten website van Nederland.

Vorm samen met ons de grootste Zwarte Pieten familie van Nederland. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, we kunnen iedere regio beschikbaar maken.


Wat is een goede Zwarte Piet

Om als Zwarte Piet te kunnen fungeren zijn de volgende zaken essentieel, we moeten immers wel voor kwaliteit gaan:


 • Je moet in bezit zijn van een eigen Zwarte Pieten pak (kostuum) en deze moet er Zwarte Piet waardig uitzien;
 • Je bent in staat om jezelf goed te schminken of je te goed laten schminken;
 • Je hebt ervaring in het zijn van Zwarte Piet;
 • Je moet klantvriendelijk zijn en het leuk vinden om huisbezoeken te doen.

Denk je dat jouw profiel geschikt is? Laat het ons dan snel weten en neem een lidmaatschap af. Vorm snel met ons het grootste Zwarte Pieten gezelschap van Nederland.


Lidmaatschap en je eigen zwarte pieten profiel

Voor het beschikbaar stellen van een Zwarte Piet werken we met een lidmaatschap per jaar. Aan een lidmaatschap zijn beperkte (administratie)kosten verbonden. Deze wegen echter niet op tegen de voordelen voor jou bij huureenzwartepiet.nl. De voordelen van huureenzwartepiet.nl zijn:


 • Veel bezoekers op zoek naar jou!
  Veel bezoekers op de website die op zoek zijn naar Zwarte Pieten voor verschillende regio's (ruim 150 bezoekers per dag).
 • Gemakkelijk je profiel maken!
  Met een paar drukken op de knop heb je je eigen profiel laten aanmaken. Stel zo eenvoudig en laagdrempelig jezelf beschikbaar.
 • Niemand wordt voorgetrokken!
  Er wordt niet gewerkt met een voorkeurssysteem. Hierdoor maakt iedere Zwarte Piet per regio evenveel kans om als eerste getoond te worden.
 • Eigen inbreng en promotie!
  Omdat er gewerkt wordt met een profiel bepaal je zelf wat mensen over je mogen weten (met uitzondering van telefoonnummer/mail- en websiteadres) en je handelt zelf het boeken af.


Belangrijk voordat je aanmeld

Wij reageren alleen op serieuze aanvragen. Wij kunnen geen informatie geven voor het aanmelden bij de intocht in je woonplaats. Niet volledige aanmeldingen kunnen wegens drukte ook niet goed verwerkt worden, wees dus zorgvuldig in je aanmelding voor een optimaal resultaat en veel kans op huisbezoeken. Houdt als laatste ook rekening met het feit dat aanmelden niet gratis is.