Zwarte Piet in Assen speciaal voor u!


Een leuke Zwarte Piet voor een huisbezoek in Assen

Voor een gezellige sinterklaas waarin pakjes en kinderen centraal staan laat u uw kind verrassen door een bezoek van een leuke Zwarte Piet uit Assen. Wij hebben voor verschillende Zwarte Pieten verzameld waaruit u uw keuze kunt maken. Heeft u interesse in een bezoek maak dan een keuze en neem snel contact op met de Zwarte Piet voor uw sinterklaasavond in Assen en omgeving.


Een Zwarte Piet huren uit Assen

Als u uit de onderstaande Zwarte Pieten een keuze heeft kunnen maken kunt u zelf contact leggen met de Zwarte Piet. Door het directe contact houden we zo de lijnen kort waardoor u zelf uw wensen voor de dag met de Zwarte Piet kunt bespreken. Huureenzwartepiet.nl doet er alles aan om goede Zwarte Pieten beschikbaar te laten zijn. Reserveer snel uw Zwarte Piet zodat u er zeker van bent dat uw sinterklaas speciaal wordt door een huisbezoek van uw Zwarte Piet!


Voor zakelijke bezoeken neem contact op met huureenzwartepiet.nl

Dans Piet

Gekke piet die van dansen, turnen, gymnastiek houd en vooral verstand van ritmische gymnastiek heeft!

Tijdsduur per bezoek: 20 minuten
Prijs per bezoek: 20.00 euro


Ben of ken jij een Zwarte Piet in Assen? Promoot dan jezelf!

Ben jij een Zwarte Piet uit Assen en zou jij graag extra mogelijke boekingen willen hebben? Meld je dan nu snel aan bij huureenzwartepiet.nl via de aanmeldingspagina.

Geniet van de vele voordelen met je eigen lidmaatschap en bezorg kinderen een speciale sinterklaas.